web analytics

Egy kis trailerválogatás

Gyorsan nézzük szét, milyen trailerek is jöttek ki az utóbbi napokban.

Jövőre kétszer is megnézhetjük Hófehérke kalandjait, természetesen nem a Walt Disney féle rajzfilm verzióban. A Mirror, Mirror a trailer alapján vígjáték lesz (hogy én milyen jó megfigyelő vagyok), Julia Roberts meg  tud jó is lenni, ha akar. Kérdés, hogy Tarsem Singh mennyire vette komolyan a filmet, bár a nyilatkozataiból nem az tűnik ki, és hát az erős kezdés után az Immortals nem volt egy nagy durranás. Mindenesetre ez inkább gyerekeknek való verzió, mint a Snow White and the Huntsman.

Születésnapomra (jövő április 6) kapok James Cameron-tól egy kihagyható ajándékot. Kijön a Titanic 3D változata. Anno “volt szerencsém” egymás után nagyon sokszor megnézni – mentségemre szóljon, hogy nem önszántamból, bár ha ebben is benne lesz a fedélzeten keresztül repülő tehén, ráadásul 3D-ben, akkor megnézem.

Suzanne Collins bestseller-je, az éhezők viadala is filmre kerül tavasszal. Én még nem olvastam a könyvet, de biztos forrásból tudom, hogy tényleg nagyon izgalmas, remélhetőleg a film is az lesz. Reality show, 12-18 év közötti gyerekekkel, halálig. Láttunk már ilyet a Battle Royale-ban, de ez kicsit más lesz. Hunger Games.

Hozzászólások

hozzászólások

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.