web analytics

Gasztropuccs

Pasi létemre szeretek főzni. Gyakran megy nálam a TV Paprika is, vannak egészen jó kis receptek, és persze a már megszokott sztárszakácsok, Jamie, Ramsey és a többiek. Nekem a kedvencem mégis Kozi és Döme, a két agyatlan fiatal, akik bemutatják, milyen is az antiprofizmus a konyhában (persze Döme eredetileg szakács, és egész korrektül főz, de már Kozi bénázásai miatt is érdemes megnézni a műsort). Jópár részt megélt a Gasztropuccs, nemrégiben pedig megjelent egy válogatás DVD, négy jól sikerült adással a korongon. Ne várjuk itt semmiféle extrát, meg feliratot, meg dolbyhipersorround65645.1 hangzást. Ez a lemez nem erről szól. Két fiatal bolondozik a konyhában, jó dumával és egyszerű receptekkel, amiket bárki, főleg a kortársaik is (kispénzű, kevés idővel megáldott egyetemisták, főiskolások) könnyen elkészíthetnek akár egy koli főzőhelységében is. Döme esküszik az igazi magyaros, tartalmas ízekre, Kozi igyekszik “reformkajákat” bemutatni és édességeket is készít.

A lemezt keresd az 1000 forintos tételek között. Ekkora kiadást azt hiszem mindenképpen megér, és megmosolygtató érzés odatenni a polcra a Jamie gyüjtemény mellé. Vigyázat, gasztovilág, Döme és Kozi támad!

P.S: jelenleg már nem fut a sorozat a TV paprikán, csak ismétlések mennek, a két eszement nemrégiben egy kínai sorozatot csinált, egész érdekes dolgokat mutattak meg egy profi kínai szakács segítségével. Ja igen, és Döme azóta megcsinálta első mozifilmjét is, a  Czukor Show-t, merthogy rendező a srác.

Hozzászólások

hozzászólások

Powered by Facebook Comments

You may also like...

1 Response

  1. Sheila szerint:

    a Döme nem egy agyatlan fiatal, hanem egy jópofa srác, és Szombathelyen van egy kínai étterme:)
    ahol mellesleg iszonyú jól főznek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.